Wie zijn wij?

Welkom, wij zijn Schuldink automotive! Wij kopen en verkopen auto's. Ons doel is om alleen eerlijke en goede auto's te verkopen. Auto's zonder N.A.P. of auto's waar wij geen goed gevoel bij hebben, komen er dus ook niet bij ons in. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en apk, en kunnen wij voor een goede prijs onderhoud en apk bij uw auto uitvoeren. 

Wie is de oprichter?

Schuldink Automotive is tot stand gekomen door Mika Schuldink. Mika werd geboren in 1999 in een echt auto gezin. Hij is dan ook vernoemd naar de formule 1 coureur  Mika Häkkinen. In zo'n gezin kon het natuurlijk niet anders dan dat hij in de autowereld kwam te werken. Zo begon hij aan zijn eerste stage in 2013 bij een autobedrijf, waar hij later kwam te werken en waar hij tot 2018 gewerkt heeft.

Zijn eerste auto,

Zijn 1e auto kocht hij toen hij een jaar of 12 was. Hij kocht de auto voor 50 euro en verkocht hem aan de sloop. Daar begon zijn interesse voor het handelen in auto's. Inmiddels heeft hij al heel wat mensen blij mogen maken met hun nieuwe auto.   

"Mijn doel is mensen blij maken, je kan bovendien maar
één keer je geld uitgeven"

-Mika Schuldink

Afgeleverde auto's

Een greep van onze afgelverde auto's 

Alfa Romeo Mito

Deze prachtige Mito mocht met de klant mee naar Wolvega. Nadat wij de auto nog voorzien hebben van een nieuwe apk en enkele kleine mankementen verholpen hebben!

Toyota Aygo

Na een overtuigende proefrit mocht deze auto gezellig bij ons in Meppel blijven. 

Volkswagen Polo

De lage kilometerstand en de staat van deze auto stonden de nieuwe eigenaren aan. Na het bekijken van de inruilauto en nog een kop koffie, mocht ook deze Polo in Meppel blijven.

Ook op zoek naar een auto? Bekijk het aanbod of dien een opdracht in!