Gebruikte of nieuwe auto kopen in omgeving De Wijk?

Een nieuwe auto is mooi, gelikt en er zitten nooit technische of cosmetische schade's op/in de auto. Het enige probleem met een nieuwe auto is, dat ze in veel gevallen duur zijn, en in een korte tijd veel afschrijven. Natuurlijk kunt u een nieuwe auto kopen, want zitten er genoeg voordelen aan om het wel te doen. Toch kan een nieuwe auto buiten uw budget vallen. Gelukkig leveren wij  tweedehands voertuigen die er over het algemeen ook mooi uit zien. en met relatief weinig gebruikersporen!

Auto kopen omgeving De Wijk:

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een auto, niet te ver van De Wijk af. Gelukkig hebben wij onze showroom op ongeveer 15 minuten afstand van De Wijk. Wilt u uw eigen auto verkopen in De Wijk, dan is dit ook mogelijk door op deze link te klikken. Wij zullen dan bij u in De Wijk langs komen, en kan de volledige koop in De Wijk worden afgerond!

Koop of verkoop vandaag nog uw auto in De Wijk!

Waarom een tweedehands auto?

Een gebruikt voertuig is in aanschaf vaak interessanter dan een nieuwe occasion. Koopt u uw tweedehands voertuig bij  een betrouwbare occasion dealer zoals Schuldink Automotive, dan ziet u voertuig er soms wel net zo mooi uit, als de nieuwe wagen van die ene buurman aan het einde van de straat. Dit komt er dus op neer, dat u voor een relatief betaalbare prijs, en een zeer lage investering een mooie auto van een goede kwaliteit te rijden.

Proefrijden met een tweedehands voertuig;

Van groot belang bij het kopen van uw nieuwe auto is natuurlijk een proefritje maken. Zo weet u of u de auto fijn vind rijden, niet geheel onbelangrijk, en met een proefrit kunt u gebreken of problemen horen of merken. Bij Meppel in de buurt hebben we mooie wegen langs Steenwijk-zuid, Steenwijk maar ook Staphorst . Ook kunt u er voor kiezen om de snelweg op te gaan voor uw proefrit. Dan kunt u bijvoorbeeld richting Zwolle-Hoogeveen, waarbij u langs de afslagen Meppel-zuid, Meppel-noord en afslag Meppel. Ook zit er bij Meppel in de buurt het knooppunt Lankhorst. Natuurlijk kunt u ook tussen alle weilanden door en een ritje door Nijeveen, kolderveen of Wanneperveen wagen. Hier kunt u de auto goed uittesten door de vele klinkerwegen en verkeersdrempels. Natuurlijk wonen en werken wij al onze hele leven in omgeving Meppel, dus rijden we graag met u mee om u de beste wegen te laten zien waar u proefrijden kunt.

Een occasion kopen: drie belangrijke tips:

Om een goede investering te doen bij het kopen van een occasion, zijn er bepaalde dingen die u juist wel en juist niet moet doen. Wij helpen u graag op weg met deze drie tips:

  •  Koop uw gebruikte voertuig altijd bij een betrouwbare tweedehands autodealer zoals Schuldink Automotive. Zo voorkomt u dat u een voertuig  koopt met een teruggedraaide tellerstand, verborgen gebreken of andere problemen.
  •  Ruil uw bestaande voertuig in bij het aanschaffen van de occasion, zodat u korting krijgt op het te betalen bedrag. 
  •  Bedenk voor uzelf wat voor voertuig u over vijf jaar nodig heeft. Een occasion gaat langer mee, dus kijk zeker naar de toekomst als u een voertuig gaat aanschaffen. 

Uiteraard helpen wij u graag om de beste aankoop te doen, zodat u vele jaren plezier heeft van uw investering. 

Schuldink Automotive een gespecialiseerd aanbod occasions:

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom hebben wij geen overvloed aan keuzen, maar een beperkt aanbod, zodat we ruimte en tijd overhouden voor zoekopdrachten. Vaak zijn de auto's die aangeboden worden in uw omgeving voor uw budget, net niet helemaal wat u zoekt. Daarom bieden wij niet een overvloed occasions aan in onze showroom in , maar hebben wij een gespecialiseerd aanbod verschillende soorten voertuigen. Meer weten over onze zoekopdrachten of over onze occasions? Neem dan contact met ons op of bezoek direct onze showroom.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.