• Auto's met nieuwe apk
  • Gratis aflevercheck
  • Hulp bij verzekeren

Auto kopen omgeving meppel

Gebruikte auto kopen Meppel

Een gebruikt voertuig kan er oud en versleten uit zien, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Koopt u uw occasion bij een betrouwbare dealer als Schuldink Automotive, dan ziet u vaak het verschil niet tussen uw tweedehands voertuig en het nieuwe voertuig van uw buurman. Dit betekent dat u een hoge kwaliteit wagen kunt rijden, zonder veel te investeren in uw vervoer. 

Een occasion kopen: drie belangrijke tips

Om een goede investering te doen bij het kopen van een occasion, zijn er bepaalde dingen die u juist wel en juist niet moet doen. Wij helpen u graag op weg met deze drie tips:

  •  Koop uw gebruikte voertuig altijd bij een betrouwbare handelaar zoals Schuldink Automotive. Zo voorkomt u dat u een voertuig koopt met een teruggedraaide tellerstand, verborgen gebreken of andere problemen.
  •  Ruil uw bestaande voertuig in bij het aanschaffen van de occasion, zodat u korting krijgt op het te betalen bedrag. 
  •  Bedenk voor uzelf wat voor voertuig u over vijf jaar nodig heeft. Een occasion gaat langer mee, dus kijk zeker naar de toekomst als u een voertuig gaat aanschaffen. 

Uiteraard helpen wij u graag om de beste aankoop te doen, zodat u vele jaren plezier heeft van uw investering. 

Schuldink Automotive een groot aanbod occasions 

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom bieden wij niet enkele occasions aan in onze showroom in de buurt van Meppel, maar hebben wij een groot aanbod verschillende soorten voertuigen. Meer weten over ons grote aanbod? Neem dan contact met ons op of bezoek direct onze showroom.

 

SCHULDINK AUTOMOTIVE

Wilt u graag een tweedehands auto kopen in Meppel? Schuldink Automotive is 1 van de weinige budget autodealers van Meppel en onderscheid zich daarom van de lokale markt in Meppel.

Maak gauw een afspraak om bij ons in Meppel een kop Koffie te drinken en een proefrit te Maken.. 

Lees de blog-serie auto kopen omgeving Meppel: