Garantie

Uiteraard is het mogelijk om garantie bij de auto"s te kopen voor aantrekkelijke tarieven.

Zorgeloos rijden met een Autotrust Garantie.
Met een
Autotrust Garantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd en kunt u dagelijks met plezier én zonder zorgen rijden.

Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto bieden wij, in samenwerking met Autotrust, verschillende garantiemogelijkheden aan.

In de loop der jaren is Autotrust, dankzij een passie voor autotechniek uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garantieverzekeringen.

Eenvoudig uw claim melden via het Autotrust Claimportal
Is er iets mis met uw auto? Dan kunt u dit eenvoudig melden via het claimportal van Autotrust. Kies vervolgens voor een garage bij u in de buurt voor onderhoud of reparatie. Zo heeft u altijd garantie dichtbij huis én in Europa.

Let op: belangrijk is dat het defect gemeld wordt zodra u een (beginnend) defect opmerkt, voordat u overgaat tot reparatie.

Vragen?
Neem gerust contact op met uw verkoper voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder!

Waar repareren?

Nu vraagt u zich vast af waar u uw auto moet laten repareren. Het mooiste is, dit hoeft niet bij ons! Koopt u bij ons een auto, en woont u bijvoorbeeld in Rotterdam? Dan kunt u wanneer u een Autotrust garantie heeft, bij een garage bij u in de buurt terecht! Ook wanneer u in het buitenland bent!